Festin cu măr și scorțișoară

Pastele artizanale cu măr și scorțișoară sunt exact ce vă trebuie pentru un desert de neuitat.

Rețeta îi aparține doamnei Gabriela Badoniu Șandru și are la bază pastele cu aromă divină ale Adelei Cărămizoiu.

Ingrediente

  •  2 ouă
  • 2 linguri mascarpone
  • 1 lingura miere sau zahăr brun
  • scorțișoară sau nucșoară (după gust)
  • 2 mere (unul tăiat cubulețe, iar unul feliuțe, ca sa-l punem deasupra compoziției)
  • 150 g paste cu măr și scorțișoară

Mod de preparare

  1. Fierbem pastele 8-10 minute în apă clocotită.
  2. Separat, adăugăm ouăle, mascarpone, mierea sau zahărul brun, scorțișoara sau nucșoara și un măr tăiat bucățele.
  3. Punem într-o tavă pastele amestecate cu compoziția de mai sus.
  4. Pe deasupra compoziției se pune și celălalt măr tăiat felii și se dă la cuptor aproximativ 20 minute.
  5. La sfârșit, se poate adăuga puțină înghețată (la alegere).

Poftă bună!

Lasă un răspuns