Rață la cuptor cu fructe de sezon

Lăsați-vă purtați de aromele unei toamne târzii, cu un preparat din carne de rață sănătoasă și bine crescută într-o fermă tradițională!

Pentru un prânz de zile mari, Chef Bogdan Corduneanu, membru ACEEA, ne propune o rețetă cu rață la cuptor și fructe de sezon.

“Am învelit rața întreagă în condimente simple, care îi scot în evidență gustul deosebit, făcând-o plăcută și celor mai pretențioși dintre noi! M-am folosit de un amestec format din sare, boia afumată, piper, untdelemn și un pahar de vin aprig. Rața am așezat-o apoi pe un pat format din gutui și mere roșii de toamnă. Toată această minunăție s-a potrivit de minune prezentată într-un vas roman de lut. A stat la cuptor, la foc molcom, ca aromele să își facă minunata lor treabă! Încercați această rețetă delicioasă și o să fiți surprinși de gustul minunat!”, ne îndeamnă Chef Corduneanu.

Lasă un răspuns