Zilele Recoltei în Gușterița

Producători locali de miere, zacuscă, siropuri și dulcețuri îți dau întâlnire în colțul cu bunătățuri, la Zilele Recoltei în Gușterița.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 3 octombrie, între orele 15.00 și 20.00, și duminică, 4 octombrie, de la 12.00 la 20.00, la Șura Culturală din cartierul Gușterița, strada Mălinului nr. 4.

“Duminică, 4 octombrie, între 12 și 18.00 aveți ocazia să vă alegeți cele mai delicioase produse făcute în Gușterița. Unul din producătorii locali prezenți la evenimentul nostru este Alina Irom. Multe mulțumiri pentru participare «Anne Decorațiuni și Delicii»!”

La Zilele Recoltei te așteaptă și produse hand-made, folk la foc de tabără, ateliere de bonsai, pictură pe lemn, quilling și bonsai, muzică live, povești pentru copii, teatru și film.

Printre mărcile locale pe care le vei recunoaște la standuri se numără “Anne Decorațiuni și Delicii”, “Taxiul cu Miere” sau “Lili Lila” – lavanda românească din sufletul Transilvaniei. “Povestea noastră a început în anul 2016. De atunci, cu pași mici, dar siguri, creștem zi de zi, în inima Ardealului, nu departe de Sibiu. Mireasma lavandei noastre ardelenești nu ne-a umplut doar casele, ci și sufletul. La început am împărtășit această bucurie doar cu cei dragi, familie și prieteni, apoi ne am deschis un atelier unde confecționăm în principiu produse decorative și aranjamente florale pe bază de lavandă. Avem o gamă întreagă de figurine în formă de animăluțe (pisică, câini, rățuște, elefănței, iepurași, ursuleți, reni, dragoni etc.) în care am ascuns o mână de floare uscată de lavandă, astfel figurinele nu sunt doar pufoase și frumos colorate, dar și miros extraordinar. Figurinele noastre sunt lucrate manual cu materiale certificate, iar lavanda provine din cultura proprie”, spun cei de la “Lili Lila”.

Lasă un răspuns