Două concerte-eveniment

Stagiunea online a Filarmonicii de Stat Sibiu propune publicului sibian în această săptămână două concerte de referință ale anului precedent.

Joi va fi transmisă înregistrarea Simfoniei nr. 1 în do minor, op. 68 de Johannes Brahms, iar vineri veți putea urmări prima parte a concertului pe care orchestra simfonică a Filarmonicii sibiene l-a prezentat în cadrul Festivalului “George Enescu”, în 15 septembrie 2019, la Sala Radio din București.

Seara de joi, 9 aprilie, este rezervată difuzării Simfoniei nr. 1 în do minor, op. 68 de Johannes Brahms, concert pe care orchestra simfonică a Filarmonicii, condusă de dirijorul Ilarion Ionescu-Galați, l-a prezentat publicului în data de 2 mai 2019, la Sala Thalia.

Vineri, 10 aprilie, se va difuza prima parte a concertului susținut de muzicienii sibieni – conduși de la pupitrul dirijoral de către Cristian Lupeș – în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu” 2019, transmisie în care vom asculta „Elegia minacciosa” pentru orchestra de Dan Dediu, concertul pentru pian „Island Nation Free”, de Francesco Tristano (solist: Francesco Tristano – pian) și Concertul pentru vioară de Jörg Widmann (solist: Michael Barenboim – vioară).

Ambele concerte vor fi transmise începând cu ora 19, pe pagina de Facebook și site-ul instituției de cultură.

Tot în cadrul Stagiunii Online, pe pagina de Facebook a Filarmonicii continuă publicarea de clipuri educative înregistrate de muzicienii sibieni, precum și a expozițiilor foto virtuale.

Lasă un răspuns