Brânzeturi naturale din lapte de capră

Brânzeturi naturale din lapte de capră

Familia Cucerzan produce lactate de cea mai bună calitate, din lapte gras de capră, la ferma sa din comuna Târnava.

Motto-ul lor este: „Dacă de la început porneşti cu un produs bun, de calitate, câştigi clienţii, chiar dacă preţul e mai mare”.

Familia Monicăi Cucerzan a crescut de când se știe capre și a colectat laptele pentru brânză, iaurt sau alte produse lactate pentru casă. Afacerea agricolă a început în 2008, cu un număr de 170 de animale, iar în câțiva ani a ajuns să depășească 500.

Produsele acestor oameni harnici se vând în piețele și târgurile din Sibiu și Sighișoara, însă primii clienți și i-au câștigat la târgurile tradiționale desfășurate la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Dacă doriți să încercați laptele de capră, iaurtul, telemeaua, cașul, urda, brânza frământată sau brânza dulce, puteți comanda telefonic la 0761.688.932 și produsele vă vor fi aduse acasă.

Răspunde